El Joc de l’Oca, el nou producte de marxandatge de la Casa de la Vall

Des del 2013 la Casa de la Vall ha venut gairebé 4.000 articles de marxandatge entre tasses, postals, imants, llapis i didals

El Consell General ha editat una versió del tradicional Joc de l’Oca de la Casa de la Vall, una versió pròpia per tal de descobrir la institució i la seva història. El Joc de l’Oca de la Casa de la Vall ofereix a petits i grans un recorregut a través de la història d’Andorra i del Consell General que culmina amb l’arribada de la Casa de la Vall. Les caselles del tauler mostren els càrrecs i els òrgans de funcionament d’aquesta institució. També hi apareixen referents històrics de la política andorrana com el ‘Manual Digest’ o l’Armari de les set claus, i altres elements del sistema polític andorrà, com per exemple, la figura del cap de Govern.

El joc també incorpora alguns episodis de la recent història del país com per exemple la visita del secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, l’abril del 2013. El llibret de les regles del joc incorpora l’explicació del significat de cada casella en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- amb l’objectiu que també pugui ser un element de divulgació per als turistes. D’altra banda, les il·lustracions són de Pere Puig.

El Joc de l’Oca es podrà adquirir a l’entrada de la Casa de la Vall i també se’n regalaran exemplars a les ludoteques comunals, esplais i cases pairals, així com a altres equipaments i serveis destinats a la infància a la gent gran.

La Casa de la Vall ha venut gairebé 4.000 articles de marxandatge

La Casa de la Vall va presentar el marxandatge d’aquest edifici el setembre del 2013, amb la voluntat d’explicar la història de l'edifici i de la institució del Consell General a través d’objectes. Fins al moment s’han venut gairebé 4.000 articles entre tasses, postals, imants, llapis i didals entre d’altres.

A més, el llibre ‘Casa de la Vall’ també ha tingut una bona acollida amb 135 exemplars venuts en els diferents idiomes en què està editat (de més a menys venut: francès, anglès, català, castellà, alemany, italià i rus).