Els Jocs esportius de la gent gran escalfen motors

La cita ja disposa d'imatge, dissenyada per Georgina Lladós

Andorra la Vella acollirà els dies 16 i 17 de juny els II Jocs esportius de la gent gran, un esdeveniment impulsat pel Comitè Olímpic Andorrà, Solidaritat Olímpica, les set associacions i la Federació de la Gent Gran, els comuns i Govern i que mobilitzarà més de 400 participants i voluntaris. Durant els dos dies d’activitat, l’Estadi Comunal, el camp de petanca de Santa Coloma, la casa pairal d’Andorra la Vella i les piscines del col·legi Sant Ermengol acolliran tretze disciplines diferents que combinen l’esport amb l’agilitat mental (golf, tennis taula, atletisme, gimnàstica, natació, billar de carambola, ball en línia, petanca, dominó, brisca, botifarra i Rummikub).

L’esdeveniment ja ha començat a escalfar motors i ja disposa d’una imatge pròpia, obra de la jove dissenyadora Georgina Lladós. Ella ha estat la guanyadora del concurs per crear la imatge dels jocs que es va engegar el desembre passat i que estava obert a tota la ciutadania major de divuit anys. La imatge combina les anelles olímpiques amb els conceptes de dinamisme i gent gran activa. La proposta guanyadora, escollida per un jurat integrat per persones relacionades amb l’àmbit cultural, esportiu i social del país, ha rebut un premi de 500 euros.

En paral·lel, les sessions d’entrenaments de les diferents disciplines ja han començat i estan obertes a tothom que hi vulgui participar. D'aquesta manera, tal com informen des del comú d'Andorra la Vella, el proper 8 de maig, a més, hi haurà una sessió de pràctica i descoberta d’atletisme, golf i tennis taula a l’Estadi Comunal on tots els majors de 60 anys que ho desitgin podran practicar aquestes disciplines.

La consellera de Social i Participació Ciutadana del comú d’Andorra la Vella, Ester Vilarrubla, en nom de tots els membres organitzadors dels jocs, ha fet una crida a tothom a participar-hi i a sumar-se a aquesta gran cita de l’esport que acollirà la parròquia al juny i que, ha recordat, té per objectiu promoure l’activitat física.

Els Jocs esportius de la gent gran són un esdeveniment que s’organitza cada tres anys (els primers van tenir lloc l’estiu del 2016 a Escaldes-Engordany).