Publicitat
Publicitat

Justícia signa amb la Creu Roja i Càritas els convenis de les penes i mesures en benefici de la comunitat

Aquests convenis són fruit de l’aplicació dels canvis legislatius que preveuen que l’execució material dels serveis i treballs en benefici de la comunitat dictaminats pels tribunals corresponen al Ministeri de Justícia

El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, ha signat aquest dimarts els convenis de col·laboració amb la Creu Roja Andorra i Càritas Andorrana per al compliment de les penes o mesures de treballs o serveis en benefici de la comunitat. Aquests convenis són fruit de l’aplicació dels canvis legislatius que preveuen que l’execució material dels serveis i treballs en benefici de la comunitat dictaminats pels tribunals, tant si es tracta de menors com de majors d’edat, corresponen al Ministeri de Justícia.

El conveni signat amb el president de Càritas, Agustí Font, permet que aquesta entitat col·labori amb el Ministeri de Justícia per facilitar a les persones condemnades majors d’edat la realització d’activitats d’interès públic i social, que són adequades per garantir la finalitat de les penes o les mesures de treballs en benefici de la comunitat.

L’acord amb la Creu Roja, subscrit pel seu president, Josep Duró, té una doble vessant. Com en el cas anterior, regula el compliment de les penes dels adults i també amplia i substitueix el conveni, signat el 23 de febrer del 2010, relatiu als menors.