Publicitat
Publicitat

'L'Andorra dels paisatges' donarà premis mensuals a la categoria Instagram

El ministre de Medi Ambient, Francesc Camp, i el director general de MoraBanc, Carles Sasplugas, han signat la renovació del conveni mediambiental

El responsable del Centre Andorra Sostenible, Javi Gómez, ha presentat la quarta edició del Concurs de fotografia digital 'L'Andorra dels paisatges', organitzat conjuntament pel Departament de Medi Ambient, el Centre Andorra Sostenible, MoraBanc i Andorra Turisme, emmarcat aquest any en la celebració del l'Any internacional de la llum.

Aquest concurs es divideix en dues categories, la de càmera digital i la d'Instagram, i aquesta última tindrà com a novetat en aquesta edició premis mensuals. Segons ha explicat Gómez, "cada any hem intentat introduir nous al·licients i hem aconseguit que en les darreres edicions hi hagin participat gairebé 300 persones presentant prop de 2.000 fotografies que han permès donar una visió molt particular d'aquest país i la seva riquesa".

La categoria de càmera digital ja està oberta i es podran presentar les fotografies fins al 19 d'octubre. Hi haurà dos guardons, un a la millor foto de paisatge i un altre premi especial de la categoria Any internacional de la llum. Els dos guanyadors obtindran un forfet de temporada. Per la seva banda, a la categoria Instagram hi podran participar tant els residents andorrans com persones que no resideixin al país i que etiquetin les seves fotografies amb #Andorra entre l'1 d'abril i el 31 de desembre. Els premis mensuals consistiran en un sopar per a dues persones, una entrada doble per veure un partit de bàsquet del MoraBanc Andorra, o una entrada doble per gaudir d'un dels espectacles de la temporada de Música i Dansa.

El director general de MoraBanc ha recordat que algunes de les fotografies que s'han presentat en les darreres edicions han servit per il·lustrar el calendari que cada any es regala als clients de l'entitat a l'inici de l'any.

Tant des de MoraBanc com des del Departament de Medi Ambient, han animat a tota la ciutadania a participar en aquest concurs i en totes les activitats organitzades pel Centre Andorra Sostenible i contribuir a millorar el medi ambient.

MoraBanc col·laborarà dos anys més en les activitats del Centre Andorra Sostenible

El ministre de Medi Ambient, Francesc Camp, i el director general de MoraBanc, Carles Sasplugas, han signat aquest dijous al matí la renovació del conveni mediambiental pel qual l'entitat bancària aporta una quantitat de 12.000 euros per a l'organització d'activitats promogudes pel Centre Andorra Sostenible i destinades a conscienciar la ciutadania de la importància de cuidar el medi ambient. El ministre ha recordat que el Centre Andorra Sostenible va néixer l'any 2003 i entre 2013 i 2014, s'han aconseguit reunir gairebé 8.000 participants per any al conjunt d'activitats.