Publicitat
Publicitat

L’ENA clou la temporada amb 400 espectadors per a 'Alícia Meravellosa'

Durant la representació, els personatges del conte clàssic d’’Alícia al país de les meravelles’, de Lewis Carroll, han interactuat amb els més menuts que no han dubtat a respondre a les preguntes de les criatures

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), entitat que formen el Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació́ Crèdit Andorrà, ha acabat la temporada de teatre del 2015 amb la tercera sessió de l’obra ‘Alícia Meravellosa’. La proposta de l’ENA per al públic familiar ha agradat a l’auditori del Teatre de les Fontetes de la Massana, que gairebé s’ha omplert per a gaudir de l’espectacle. La directora de l’obra i coordinadora de l’ENA, Irina Robles, ha qualificat la proposta d'èxit. "Estem molt contents perquè tant els nens com el públic adult ha gaudit molt d'un espectacle amb molts tocs d'humor", ha afefit Robles.

A l’obra, els personatges del conte clàssic d’’Alícia al país de les meravelles’, de Lewis Carroll, han interactuat amb els més menuts que no han dubtat a respondre a les preguntes de les criatures. Tota la família –des dels infants als padrins– han gaudit de les curioses històries surrealistes que ha escrit i dirigit Robles inspirada en el conte clàssic.

Interpretada per Boris Cartes, Núria Montes, Mònica Vega i Anna del Rio, la proposta ha tancat així la temporada de l’ENA. Robles ja va manifestar que era un espectacle ple de vida, colors i perfecte per acabar la temporada. Aquest diumenge ha fet un balanç satisfactori, tot i no tenir les xifres acumulades encara, i ha recordat que ha sigut una temporada "molt diversa", amb espectacles per a un públic familiar, però també propostes fora del teatre, apostant per actors del país per demostrar que "a Andorra poden treballar actors amb projectes on hi tenen cabuda".

Irina ha avançat que ja comença a treballar en la proposta per al temporada vinent. De moment, però, encara s'haurà de fer "una valoració d'aquesta temporada i de seguida començarem a pensar en la que ve".