Publicitat
Publicitat

Special Olympics demana suport per obtenir més recursos

'Fes-te amic de Special Olympics Andorra' és la campanya solidària que pretén ajudar els esportistes a tenir més presència en les competicions

Special Olympics Andorra ha engegat una campanya de recaptació de socis per dotar de més recursos aquesta federació esportiva, que en nombroses ocasions es troba amb algunes mancances per participar en determinades activitats.

Durant la Fira d'Andorra la Vella, tots aquells que ho desitgin podran omplir una butlleta amb les seves dades i l'aportació voluntària que desitgin fer, i dipositar-la a l'estand de les associacions. Però a més, fins a mitjans del mes de desembre també podran dipositar la butlleta al punt d'informació d'illa Carlemany o a les oficines de la federació. El president de Special Olympics, Àlex Terés, ha explicat que l'objectiu és arribar a les 1.000 persones associades, i que "és una acció voluntària, tothom pot aportar el seu granet de sorra econòmicament o amb hores de dedicació".

Special Olympics compta amb uns 60 atletes, una dotzena d'entrenadors, una junta i un cos de voluntaris bastant nombrós, però, "volem ser molts més, donar a conèixer la federació i poder apropar-nos a la societat". Un dels principals objectius és seguir participant en competicions nacionals, però sobretot internacionals, ja que "són les que més motiven els esportistes", ha afegit Terés.

Actualment, la federació acull bàsquet, futbol, bàdminton, petanca, natació, atletisme, judo i esquí, i depenent dels recursos que s'obtinguin, s'estudiarà la possibilitat de provar amb altres disciplines. El president de Special Olympics ha explicat que no és una prioritat però s'ha pensat a provar esporàdicament esports com el cúrling o el ciclisme.