Publicitat
Publicitat

L'Ultra Trail escalfa motors amb els més petits

Al voltant de 180 nens participen en la primera edició de la Mini Ultra Trail

Després d'una setmana de pluges, el temps ha respectat l'organització de la primera edició de la Mini Ultra Trail, una iniciativa que va sorgir dels mateixos nens al Consell d'Infants i que ha tingut lloc aquest dijous al matí.

Al voltant de 180 nens de l'Escola Andorrana i l'Escola Francesa d'Ordino d'entre 8 i 12 anys han participat en aquesta cursa organitzada amb la col·laboració del Comú, i que s'ha estat preparant des del passat mes de gener amb diferents reunions pilotades pels tècnics del Comú. Els mateixos alumnes han estat els encarregats d'elegir el recorregut, el logotip, i validar el pressupost, uns 1.800 euros, segons ha explicat la consellera d'Educació, Cultura i Joventut, a més de representant al Consell d'Infants, Gemma Riba.

Les directores de les dues escoles, Meritxell Blasi i Claudine Vibarel, s'han mostrat molt satisfetes amb tota l'organització i implicació dels escolars i han assegurat que "els nens tenen molt bones idees i han de ser escoltats".

Per la seva banda, el responsable de la cursa, Patrick Morlaes, ha explicat que el recorregut ha consistit en 2,6 quilòmetres partint de la plaça Major i arribant al Prat de Call, i ha assegurat que "l'organització ha estat molt bona, ha funcionat tot molt bé sense cap tipus d'incident".

Finalment, la cònsol menor, Consol Naudí, ha convidat tothom a visitar Ordino durant els dies de l'Ultra Trail, assegurant que "ja es comença a respirar l'ambient".