Publicitat
Publicitat

L'accés a Os de Civís queda restringit als veïns a causa d'una esllavissada de pedres

La carretera ha quedat bloquejada per una pedra d'importants dimensions i d'altres de més petites que han cobert mitja calçada

La pluja ha provocat, aquest dimarts al voltant de les 18 hores, una esllavissada de pedres a la carretera d'Os de Civís, aproximadament a uns 200 metres de la frontera amb Espanya, que ha obligat en un primer moment a tallar la circulació de la CG6. Segons ha explicat el director de Protecció Civil, Francesc Areny, s'ha desprès una pedra d'uns 2 metres cúbics, que ha arrossegat pedres més petites que han cobert mitja carretera.

Els efectius del COEX, dels Bombers i de la Policia s'han desplaçat fins al lloc dels fets, i s'ha procedit a netejar la calçada per permetre el pas als vehicles que havien quedat bloquejats, tot i que durant la nit el trànsit quedarà restringit només als veïns de la població, a l'espera que aquest dimecres a primera hora del matí es faci una avaluació més a fons per descartar que hi hagi risc de nous despreniments.

Areny ha indicat que l'esllavissada s'ha produït a causa de la forta i localitzada tempesta que ha afectat la zona aquest dimarts a la tarda, i que ha anat acompanyada de calamarsa.