Publicitat
Publicitat

L’aparcament del Parc Central s’anirà reobrint el cap de semana

El desmuntatge de l’escenari i les graderies del Cirque du Solei permet que aquest dissabte ja es pugui disposar de la meitat de les places i per dimarts està previst que se'n recuperi la totalitat

L’aparcament del Parc Central va recuperant progressivament la totalitat de les places disponibles, i està previst que el procés es culmini el dimarts dia 9, tal com ha informat el Comú d'Andorra la Vella. El desmuntatge de l’escenari i les graderies del Cirque du Soleil a l’aparcament permet oferir, des d’aquest divendres, un terç de les places disponibles. Dissabte es preveu que ja sigui operatiu el 50% de l’aparcament, que podrà donar servei als ciutadans i turistes durant aquests dies de Festa Major.

El desmuntage de l'escenari i les graderies del Cirque du Solei, que ha ofert actuacions durant tot el mes de juliol, permet anar recuperant les places perdudes d'aparcament. Així, a mesura que finalitzin els treballs s’aniran recuperant les places, de tal manera que el pàrquing pugui ser totalment operatiu i oferir les 540 places de capacitat màxima a partir de dimarts 9 d’agost.  

El 23 de maig van començar les obres de muntatge de l’escenari i les graderies on el Cirque du Soleil ha ofert entre el 2 i el 30 de juliol l’espectacle Scalada Vision. La majoria de places d’aparcament, 420, han quedat inutilitzades durant aquest període, en què l’aparcament ha ofert 120 places, una cinquena part de la capacitat màxima.