L’app ‘Ordino és viu’ es posa al servei de l’APAEFO

Serà un nou canal de comunicació amb els pares

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, i la presidenta de l’Associació de Pares de l’Escola Francesa d’Ordino (APAEFO), Núria Soriano, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració, gràcies al qual l’escola guanyarà un nou canal de comunicació amb els pares. Es tracta de l’app ‘Ordino és viu’, que tindrà un nou canal de subscripció amb el nom d’APAEFO. El conveni s’estableix per un any, renovable, i el seu ús es limitarà als continguts i informacions relatives als alumnes.

Els usuaris només s’hauran de descarregar al telèfon mòbil l’app ‘Ordino és viu’ i obrir la nova subscripció. Els enviaments de l’APAEFO s’acostumen a fer a través del correu electrònic, amb una freqüència d’entre un i tres missatges al mes. La presidenta ha agraït que el comú cedeixi aquest canal de comunicació, ja que és un bé per la parròquia, i suposa un estalvi important per l’associació. Mortés ha remarcat la importància d’aquest conveni que “optimitza una eina del comú i, un cop més, es posa al servei de la ciutadania”.

L’app ‘Ordino és viu’ compta amb 947 usuaris des que es va posar en marxa el gener de 2017 i s’ha posicionat com el canal més directe per informar els habitants d’Ordino. La resposta ciutadana ha estat molt positiva, ja que també utilitza l’app com una línia directa amb el comú per comunicar les incidències a la via pública. L’escola francesa d’Ordino té actualment 242 alumnes matriculats.