Publicitat
Publicitat

L'arrossada popular i el castell de focs posen el punt i final a la Festa Major de la capital

El Comú en fa una valoració "molt positiva" tant per l'afluència als actes populars com pel funcionament dels establiments de restauració

La Festa Major d'Andorra la Vella encara aquest dilluns la recta final després de quatre dies d'activitat. L'arrossada popular amb 1.300 racions ha estat el plat fort del dia, que acabarà amb el castell de focs. La valoració per al Comú és "molt positiva", segons ha indicat el cònsol major de la parròquia, Jordi Minguillón. Tant els actes culturals i socials com els bars i restaurants han registrat una alta afluència que, segons el cònsol, ha deixat una sensació de satisfacció general.

Malgrat la pluja que va fer traslladar el pregó de Festa Major a la plaça Lídia Armengol, el cònsol major ha destacat que els actes de dissabte i diumenge eren plens, el temps ha acompanyat la majoria de dies i els bars i restaurants "han funcionat molt bé".

De fet, segons el cònsol, els restauradors han augmentat les vendes. "Alguns han tancat més d'hora perquè no els quedava res, i altres han dit que han fet la millor caixa des que han obert", ha traslladat Minguillón.

En relació al debat sobre la ubicació del Cirque du Soleil, Minguillón ha mantingut que "avui per avui la millor ubicació és al parc central" i ha afegit que amb el nou aparcament del Parc Central 2 ja no hi ha tants problemes de places. El cònsol ha reconegut que hi ha un pla especial urbanístic previst a la zona que podria preveure un espai permanent d'exposicions, però ha puntualitzat que és un projecte "a llarg termini".