Publicitat
Publicitat

L'equip d'emergències dels psicòlegs, pendent de protecció civil

El col·lectiu també vol incidir en el paper de la professió per a la societat

Els psicòlegs continuen endavant amb la voluntat de crear un equip que pugui intervenir en emergències. És per això que segueixen en converses amb el Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior per definir aquesta col·laboració. De totes maneres, el president del Col·legi de Psicòlegs, Òscar Fernàndez, destaca que caldrà esperar a veure com queda definit l'aspecte de la protecció civil, per acabar de saber l'encaix de la seva col·laboració.

Després d'haver proposat al ministre aquesta col·laboració esperen que al mes de setembre es puguin reprendre les converses per anar definint el protocol que determini en quins casos poden actuar i de quina manera. Cal recordar que aquesta és una de les qüestions que des de l'actual junta del col·legi es vol consolidar, amb la voluntat de fer una major aportació a la societat, tal com ha comentat sempre el president.

De manera paral·lela i de cara als propers mesos, Fernàndez remarca que volen potenciar la "divulgació de la professió" per apropar-se als ciutadans i fer la seva tasca molt més coneguda. També es pretén potenciar la formació dels associats.