Publicitat
Publicitat

L'exciclista Jan Ullrich promou Andorra al mercat alemany

El cicloturisme i el turisme actiu conformen els principals atractius turístics del Principat

L'alemany i exciclista professional, Jan Ullrich, participa aquest cap de setmana a Andorra en diverses accions per posicionar el Principat en el mercat alemany. De fet, el cicloturisme, juntament amb el turisme actiu, conformen els principals atractius turístics d'Andorra per al mercat alemany. Aquesta és una acció que es fa de manera conjunta amb el turoperador alemany Jens Heeren, amb qui es treballa ja durant la temporada d'hivern, però amb Ullrich és la primera vegada que es duu a terme en època estival.

El director comercial d'Andorra Turisme, Joaquim Tomàs; els exciclistes alemanys, Jan Ullrich i Marcel Wüst; i els representants de la Federació Andorrana de Ciclisme, Gerard Riart i Douglas Pate, han explicat aquest divendres en una roda de premsa realitzada a l'hotel Nòrdic en què consistiran aquest seguit d'accions concentrades en aquest cap de setmana.

Ullrich serà al país aprofitant que es compleixen 20 anys de la memorable victòria aconseguida en la desena etapa del Tour del 1997 i aquest divendres ha compartit els records de la seva victòria de fa 20 anys a Arcalís, i ha intercanviat opinions sobre el desenvolupament del Tour de frança que s'està disputant aquests dies. Tant Ullrich com Wüst han valorat molt positivament les rutes cicloturistes que es poden fer a Andorra, així com les instal·lacions hoteleres i els serveis que ofereix el país als aficionats d'aquest esport. Aprofitant també que aquest diumenge tindrà lloc la 40a edició de la Volta als Ports, Ullrich ha confirmat la seva participació en la prova.