Publicitat
Publicitat

Manuel Carrasco actuarà a Andorra la Vella el 6 de setembre

El concert de Bisbal porta venudes més de 3.000 entrades

En el marc dels actes de celebració del Dia de Meritxell, el comú d’Andorra la Vella ha presentat aquest dijous al matí l’arribada de Manuel Carrasco amb el tour ‘Bailar el Viento’. El concret del cantant espanyol es celebrarà el proper 6 de setembre al poliesportiu d’Andorra la Vella. Hi haurà un total de 1.880 places disponibles, totes assegudes, i el preu de l’entrada serà d’11 euros. Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres.

Festa major i David Bisbal

Més enllà d’aquest anunci puntual, la cònsol major, Conxita Marsol, ha explicat aquest divendres al matí com va la venda d’entrades pel concert de David Bisbal. Segons ha informat la cònsol, actualment hi ha més de 3.000 entrades venudes. Tot i això, ha indicat que “el comú no vol ni comptar el nombre d’entrades perquè el nostre objectiu era fer un concert popular sense entrades”. Segons els càlculs de la cònsol, l’objectiu de l’administració és assolir, com a màxim, els 4.000 o 5.000 espectadors, ja que amb aquesta xifra “ja ens conformem”.

Malgrat això, la carpa del Parc Central té capacitat per assolir fins a 8.000 persones i els protocols de seguretat i de Protecció Civil estan preparats per rebre aquesta última xifra. Les entrades per veure Bisbal es continuaran venent fins poc abans de començar el concert. En el cas del percentatge a pagar pels drets d’autor, que recentment ha aprovat la Societat de gestió de drets d’autor i drets veïns, el cònsol menor, Marc Pons, ha indicat que no es veurà repercutit en el preu de l’entrada, sinó que “s’assolirà pressupostàriament”.

Pel que fa al tret de sortida de la festa major, Pons ha volgut ressaltar que alguns restauradors oferiran un 2x1 a nivell de begudes i d’aperitiu “per animar que la gent vingui al pregó”. Pons ha volgut recordar que, també a partir d’aquest divendres, s’activarà el Menú de festa major, que s’allargarà fins el 15 d’agost. Com cada any, diversos restauradors de la parròquia han volgut pensar un menú de festa major que poden anar dels 9 als 40 euros. “Toca tot el públic i totes les butxaques per dinamitzar la parròquia i fomentar la trobada”, ha dit. Aquest menú i tots els restaurants adherits es poden consultar a la web del comú.

Confirmació de la suspensió del castell de focs

Conxita Marsol també ha assegurat aquest matí que l’espectacle pirotècnic previst pel proper dilluns 7 d’agost ha quedat suspès a causa de l’elevat risc d’incendi. Amb aquesta decisió, segons ha apuntat la cònsol, s’ha evitat que els focs artificials entrin a Andorra i es guardaran, previsiblement, pel poblet de Nadal. “Conscienciar a la població que el Principat és la muntanya, sinó tenim la muntanya no serem res”, ha afirmat.