Publicitat
Publicitat

La 8a edició de 'La Massana Fogons' arrenca aquest diumenge amb 12 restaurants

Durant tot el novembre els establiments participants oferiran menús amb els productes de tardor com a protagonistes

Aquest diumenge, 1 de novembre, s'inicia una nova edició de 'La Massana Fogons', jornades culinàries centrades en la promoció de la cuina de tardor de la parròquia. Són ja vuit les edicions d'un certamen promogut pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, juntament amb els restaurants de la parròquia i Acelma. En aquesta edició hi participen un total de 12 establiments, que oferiran durant tot el mes de novembre menús amb gran varietat de productes de temporada com els ceps, les vieires, el formatge dels Pirineus, els fredolics o els camagrocs.  

La cita gastronòmica s'ha traslladat aquest any al novembre per no fer-la coincidir amb l''Andorra a Taula', en què també participen molts restaurants de la parròquia. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, afirma que el fet d'arribar a la vuitena edició "vol dir parlar de consolidació, tot i que cal continuar millorant l'oferta". El conseller afegeix que les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local, just abans de la temporada d'esquí.

'La Massana Fogons' s’ha convertit en un element dinamitzador de la restauració i en una marca coneguda tant pel públic local com pels turistes fidels a la parròquia, exposen des del Comú massanenc. Els 12 restaurants participants són Émo, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Hotel Sant Gothard, Sant Romà, Molí dels Fanals, Cal Bonet, L'Hort de Casa, La Torrada, Àngelo i Cal Silvino.