Matrícula oberta per als estudis virtuals i la formació continuada a l’UdA

La data límit per formalitzar les preinscripcions és el 31 de gener de 2020

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert aquest dilluns el període de preinscripció per a estudiants de nou ingrés que vulguin iniciar els estudis virtuals al segon semestre del curs 2019-2020. Les formacions reglades virtuals amb matrícula oberta són bàtxelor en administració d’empreses, comunicació, dret, humanitats, informàtica i llengua catalana, així com el doble bàtxelor en administració d’empreses i dret, i en informàtica i administració d’empreses, i el màster en dret.

D’altra banda, l’UdA també ofereix per al nou any 2020 diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment: Constitució i altres fonts del dret, didàctica de la llengua catalana, dret administratiu, dret civil II, dret laboral i de la seguretat social, fiscalitat, instruments financers i patrimoni cultural.

Pel que fa a les formacions presencials d' extensió universitària, està obert el període de matrícula al curs d'actualització en instruments financers, i properament als cursos d'actualització en administració pública, llengua i cultura portugueses, llengua i cultura xineses, i en llenguatge jurídic català. La data límit per formalitzar les preinscripcions, tant en el cas dels estudis reglats com en el dels cursos de formació continuada, és el 31 de gener de 2020. El formulari de preinscripció està disponible al web uda.ad.