El Mercat de segona mà d'Ordino omple l'ACCO

Més d'una trentena de paradistes han participat en la segona edició de l'esdeveniment

L'Andorra Congrés Centre d'Ordino (ACCO) s'ha omplert de gent aquest dissabte amb motiu de la celebració de la segona edició del Mercat de segona mà. La trobada ha estat organitzada per la conselleria de Turisme, Esports i Dinamització del comú i ha comptat amb la participació d'un total de 36 paradistes de tot el país, majoritàriament de la parròquia d'Ordino. El públic que s'hi passegi fins a les vuit del vespre hi podrà trobar una múltiplicitat d'objectes que poden tenir una segona o tercera vida útil i amb preus molt reduïts, des de llibres fins a roba o joguines.

Aquest any, tot i que estava previst que l'acte tingués lloc a la sala Buna, s'ha hagut de canviar la localització a causa la gran afluència de paradistes, un increment significatiu respecte la primera edició. Així ho ha volgut posar en valor el conseller Jordi Serracanta, que ha valorat molt positivament l'èxit d'aquesta jornada.

Segons ha destacat el conseller l'acte, que s'emmarca en la Setmana de la prevenció de residus, ha contribuït a que la gent pogués "donar sortida" a les pertinences que guarden a casa i que altra gent pot seguir utilitzant. També ha puntualitzat que la intenció de la corporació és que l'esdeveniment "es faci de forma periòdica i inclús, potser, alguna edició més al llarg de l'any". Al mercat també s'ha ofert un taller per fer sabó a casa, elaborant un producte sense tòxics, natural i reciclant els olis de cuina càrrec de Gemma Pires.