Publicitat
Publicitat

Més de 4.000 euros per als refugiats

Un nombrós grup d'empreses andorranes han dut a terme durant el juliol una acció solidària conjunta per recaptar fons per la ONG Proactiva Open Arms

Durant el mes de juliol s’ha dut a terme una acció solidària per recaptar fons per la ONG Proactiva Open Arms. A través de les donacions a la fila 0, el sorteig benèfic i la jornada solidària a Naturlandia i l’acció d'Andbank s’han recaptat 4.132 euros que es destinaran a donar suport a les tasques de rescat que està duent a terme Proactiva Open Arms tant a les costes de Líbia com a Lesbos.   

Aquesta recaptació s’ha aconseguit a través de 750 euros amb la fila 0 (el conte corrent ha estat obert fins el 31 de juliol), 1.825 euros amb la venda de números del sorteig, 592 euros amb la aportació de Naturlàndia i 965 euros d’Andbank, que ha fet una donació de 5 euros per cada 'like' aconseguit a la pàgina de Facebook que es va crear per l’acció solidària ('likes' aconseguits fins el dia 16 de juliol). Això és una mostra de la solidaritat dels ciutadans i les empreses del país: Andbank, Andorra Park Hotel, Anyós Park, Basquet Club Andorra, Caldea, Diari d’Andorra, Dermandtek, Gala Perfumeries, Gimnàs Fit, Grup Farmactiv, Inuu, Imatge Sub And, La Borda Pairal, Lola Botona, Naturlandia, Periòdic d’Andorra, Pyrénées, RTVA, UrbanGym, VallmedicVision, Viamoda i Viladomat. La col·laboració de les quals ha estat bàsica per aportar el nostre granet de sorra a la dramàtica situació que viuen les persones que fugen dels seus països en guerra. 

Cada dia milers de refugiats son rescatats per la ONG Proactiva Open Arms, refugiats que floten a la deriva en embarcacions precàries, sense aigua ni menjar. En total la ONG, formada per més de 100 voluntaris, ha rescatat més de 140.000 persones en menys d’un any.