Publicitat
Publicitat

Més de 2000 atletes s'han inscrit ja a l'Andorra Ultratrail Vallnord

Les inscripcions es tancaran el proper 25 de maig

L'Andorra Ultra Trail Vallnord, que es disputarà a partir del 25 de juny, ja encara la recta final de preparació i ja compta amb més de 2.000 atletes inscrits de 36 països diferents. Les inscripcions de la Ronda dels Cims (170 quilòmetres i 13.500 metres D+) i la Marató dels Cims (42,5 quilòmetres i 3.000 metres D+) ja estan completes, i acolliran 400 i 750 corredors respectivament. El Mític (112 quilòmetres i 9.700 metres D+) i el Celestrail (83 quilòmetres i 5.000 metres D+) tenen encara algunes places disponibles, de les 550 que ofereix cada cursa. Les inscripcions es tancaran el proper 25 de maig. Pel que fa a la marxa popular, el Solidaritrail (10 quilòmetres i 750 metres D+), també hi resten places, en una prova que un any més es viurà com una gran festa de l'esport i la solidaritat.

Fins ara, més de 2.000 atletes provinents de 36 països ja s'han inscrit a la prova. Els andorrans, els espanyols i els francesos segueixen sent majoria, però el número de nacionalitats estrangeres no para de créixer. Estats Units, Anglaterra, República Txeca, Itàlia, Portugal o Polònia son països que sempre han tingut presència a la prova. Aquest any, però, corredors de països on el trail no és encara un esport gaire popular, com ara Xina, Uruguai, Turquia, Sud-àfrica, Rússia o Nova Zelanda, també participaran en alguna de les proves.

Els participants que presentin un certificat mèdic vàlid abans del 25 de maig podran lluir el seu nom al dorsal.

Segons han informat des de l'organització, segueixen treballant per oferir la millor cursa, tant a corredors com a espectadors, mobilitzant fins a 400 voluntaris que ja estan en marxa per tenir-ho tot a punt la darrera setmana de juny.