Publicitat
Publicitat

Més de 1.400 participants als Andorra Outdoor Games

La segona edició es disputa aquest cap de setmana en tres modalitats: triatló, curses de muntanya a peu i curses de bicicleta de muntanya

Un total de 1.407 participants prendran part a la segona edició dels Andorra Outdoor Games que tindran lloc aquest cap de setmana, en un format que enguany ha canviat respecte l'anterior edició i s'ha passat de cinc a tres modalitats esportives diferents. Les competicions són: triatló, curses de muntanya a peu i curses de bicicleta de muntanya. El número de participants al tancament de les inscripcions es reparteix de la manera següent: 512 participants a l'Andorra Triatló; 139 a l'Andorra Trail Pic Negre de 33 Km; 214 a l'Andorra Trail Pic Negre de 23 Km; 165 a l'Andorra Trail Pic Negre de 16 Km; 154 a l'Andorra Challenge MTB de 90 Km, i 223 a l'Andorra Challenge MTB de 50 Km.

Entre els esportistes de renom internacional que ja han confirmat la seva assistència destaquen: Jaume Leiva, campió d´Espanya de Mitja Marató; Marcel Zamora, ironman i triatleta; Pau Capell, actual líder de l'Ultra Trail World Tour; Mayalen Noriega, ciclista i triatleta, o Anna Corachán, triatleta i campiona d'Espanya de Llarga Distància (2015), entre d'altres.

L'inici de la competició serà aquest dissabte amb les proves de trail mentre que diumenge es desenvoluparan les proves de triatló i bicicleta de muntanya

Igual que en l’anterior edició, les curses de bicicleta de muntanya i de trail tindran l'arribada i la sortida a la cota 2.000 de Naturlandia. La triatló constarà d'un tram de natació que tindrà lloc al llac d’Engolasters, un tram ciclista que anirà d’Engolasters a la cota 2.000 de Naturlandia i un tram de cursa a peu que es començarà i acabarà també a la cota 2.000 de Naturlandia.

En aquest sentit, el desenvolupament del tram ciclista de la triatló comportarà el tancament temporal -entre les 9 i les 11 hores aproximadament- dels següents trams viaris: CS-200 carretera d’Engolasters, CS-101 carretera de La Comella, CG-1 avinguda de Salou i carrer Pobladó.