Publicitat
Publicitat

Més de 600 persones visiten 'EFE & ANA. 75 + 5 anys de fotoperiodisme'

Aquest dijous tindrà lloc una subhasta de les imatges, a un preu de sortida de 30 euros, en benefici de l'Associació andorrana de lluita contra el càncer (ASSANDCA)

Més de 600 persones han visitat l'exposició 'EFE & ANA. 75 + 5 anys de fotoperiodisme' des de la seva inauguració, el passat 2 de febrer. Aquesta mostra commemora els 75 anys de l'agència de notícies EFE i els 5 anys de l'Agència de Notícies Andorrana (ANA) amb un recull de fotografies dels moments històrics més rellevants a tot el món. Aquesta exposició romandrà oberta al públic a la sala d'exposicions de Govern fins aquest divendres dia 20 de març. Abans, el dijous, tindrà lloc una subhasta de les imatges –a un preu de sortida de 30 euros–, en benefici de l'Associació andorrana de lluita contra el càncer (ASSANDCA).

Amb motiu del 75è aniversari de l’agència de notícies EFE i el 5è aniversari de l’Agència de Notícies Andorrana, el passat mes de febrer es va inaugurar l’exposició 'EFE & ANA 75 + 5 anys de fotoperiodisme', ubicada a la sala d’exposicions del Govern. Ara, l’exposició es clou amb una subhasta benèfica de les obres exposades en benefici d’ASSANDCA, que tindrà lloc a la mateixa sala d’exposicions del Govern el dijous 19 de març a les 19 hores.

Aquesta exposició ha estat visitada per més de 600 persones i, segons han confirmat des del Departament de Cultura, ha tingut molt bona acceptació entre els visitants, i "ha agradat molt".

Aquesta mostra conté 100 fotografies, 75 instantànies d'EFE que repassen els fets més rellevants des del 1939 en l'àmbit internacional, i 25 fotografies que l'ANA ha publicat des de l'any 2009.