Més punts on trobar la polsera solidària d'Assandca

A més, s'ha incrementat la producció a 2.300 unitats tenint en compte la bona acollida d'anys anteriors

Tenint en compte l'èxit d'anys anteriors en què la polsera solidària per a l'Associació andorrana contra el càncer (Assandca) es va esgotar, aquest any s'ha incrementat la producció i els punts de venda. D'aquesta manera, es podrà trobar el dia 19 d'octubre a cinc punts diferents: a les perfumeries Júlia, al gimnàs Urban, a Pyrénées, a la botiga de complements MO i a l'estand que Assandca tindrà al carrer. De les 1.500 unitats que es van fer l'any passat, s'ha passat a 2.300 i la previsió és que es venguin totes.

Tal com ha comentat el president d'Assandca, Josep Saravia, "l'any passat va ser un èxit rotund i les polseres es van esgotar de seguida". És per aquest motiu que aquest any s'ha optat per incrementar la producció i també els punts de venda amb la voluntat que puguin tenir també la mateixa bona acollida.

Marta Cerqueda, de MO, establiment que ha estat responsable del disseny, ha destacat que és el tercer any que elaboren una polsera solidària i que la d'aquest any vol transmetre valors com la "solidaritat, la calidesa, la força i l'energia". S'ha optat pel color rosa identificatiu del Dia mundial contra el càncer de mama, que es commemora el 19 d'octubre. A més té un disseny "ergonòmic" i elàstic perquè sigui més còmoda de dur. El preu de venda és de 8 euros i la recaptació és per a Assandca.

Cerqueda ha destacat que des de MO estan "contents" de tornar a col·laborar amb Assandca, una entitat, ha dit, que lluita perquè les persones amb càncer "tinguin un dia a dia millor".