Mor Jordi Pantebre als 69 anys

El fotògraf patia una malaltia que finalment no ha pogut superar

El fotògraf andorrà Jordi Pantebre ha mort aquest dilluns a l'edat de 69 anys. L'escaldenc feia temps que patia una malaltia que, finalment, ha posat fi a la seva vida. Malgrat la saturació actual de l'hospital a conseqüència de la crisi de la Covid-19, Pantebre es trobava al centre sota l'atenció dels sanitaris.

Les reaccions a la notícia no s'han fet esperar a les xarxes socials. Tant és així que l'exministre de Turisme, Claude Benet, ha emprat el seu compte de Facebook per acomiadar-se del fotògraf tot recordant el lligam existent entre ells des de la infància. Benet, que fa un mes va haver de suportar la pèrdua "d'un altre amic de la infància", el Joan Castell, recorda en l'escrit que ja era coneixedor del delicat estat de salut de Pantebre.

Una de les aparicions més reconegudes del fotògraf va ser l'exposició a la Sorbona de París el 2016 on va presentar una col·lecció de fotografies que mostraven paisatges, estanys, pics, ports, boscos i bestiar d'Andorra des d'una perspectiva panoràmica.