Publicitat
Publicitat

Mor el crític gastronòmic Joan Berenguer

El funeral serà aquest dimarts a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella a les 11 hores

El crític gastronòmic, Joan Berenguer, va traspassar aquest diumenge al vespre a l'edat de 72 anys després que se li detectés un tumor al ronyó. L'obertura del tanatori serà aquest dilluns a les 16 hores a Andorra la Vella i el funeral està previst a les 11 hores a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.

Berenguer ha estat durant molts anys la referència de la gastronomia andorrana fora de les nostres fronteres, atès que sempre ha lligat la seva trajectòria professional al món de la cuina i la comunicació. El crític no només va convertir-se en un periodista reconegut en aquest sector sinó que també va ser l'impulsor i col·laborador de diferents esdeveniments culinaris de rellevància al país, com ara la Mostra Gastronòmica, l'Andorra a taula o la creació de l'Associació de cuiners d'Andorra. I és que allà on hi hagués un petit tast de cuina, en Joan hi era present.

A més de totes aquestes col·laboracions, Berenguer va col·laborar amb programes de ràdio relacionats amb el món culinari i diverses publicacions amb mitjans escrits, com el Periòdic de Catalunya i d'Andorra. Tot i això, els darrers anys s'havia centrat més en el digital amb diferents opinions a pàgines web espanyoles. D'altra banda, també realitzava la revista 'Menja't Andorra', així com diverses col·laboracions i articles a l'ARA Andorra.