Publicitat
Publicitat

Mor una dona en un accident d'esquí a Pal

Es tracta d'una turista portuguesa de 45 anys que baixava per la pista Font Roja i ha sortit del traçat per motius que encara es desconeixen per acabar col·lidint contra un arbre

Una dona de 45 anys de nacionalitat portuguesa ha perdut la vida aquest divendres després de patir un accident a la pista Font Roja de Pal, que es troba concretament a la zona de Setúria. Segons han informat des de Vallnord, el succés ha tingut lloc al voltant de les 11 hores quan la dona ha sortit del traçat de la pista per motius que es desconeixen i ha col·lidit amb un arbre.

En rebre l'avís, el servei de pisters de l'estació s'ha desplaçat fins al lloc dels fets des d'on, coordinat amb el centre mèdic del sector, s'ha decidit trucar al SUM i demanar l'helicòpter de forma immediata. Un cop arribat fins a la zona l'helicòpter medicalitzat i la metgessa del centre mèdic de Pal, se li han practicat les primeres atencions mèdiques i s'ha procedit a l'evacuació fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on poques hores més tard ha perdut la vida, segons han comunicat des de Vallnord.

Des de l'hospital han indicat que la dona ha patit un traumatisme "d'alta energia" i que ha mort a l'UCI. Ara, el forense haurà de determinar les causes exactes de la defunció amb l'autòpsia. Mentrestant, la Policia d'Andorra s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per fer l'atestat corresponent i així poder especificar les causes de l’accident.