Mor un home de 72 anys a la zona del pic de Tristaina

S'ha fet l'aixecament del cos a les sis de la tarda i ara se li realitzarà l'autòpsia per determinar les causes de la defunció

Un turista de 72 anys ha perdut la vida aquest divendres en patir una caiguda la zona del pic de Tristaina. La policia ha confirmat que ha rebut l'avís dels bombers a les 15.20 hores que s'havia trobat una persona morta presumptament per un accident de muntanya, tot sembla indicar que per culpa d'una caiguda. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un equip de muntanya de la policia i cap a les 18 hores s'ha fet l'aixecament del cos.

La persona difunta era del nord d'Europa i ara se li practicarà l'autòpsia al cos per determinar les causes exactes de la mort. El director adjunt dels bombers, Jordi Farré, ha explicat que la troballa del cos ha estat casual, ja que dos efectius del cos de rescat de muntanya sobrevolaven la zona del pic de Tristaina per fer un rescat de dues excursionistes que havien quedat bloquejades a la part final i que no podien avançar ni retrocedir, motiu pel qual cap a les 14.20 hores han alertat els bombers. Quan es procedia, per tant, a fer aquest rescat un dels efectius ha localitzat el que semblava el cos d’una persona i quan han baixat han vist que es tractava, efectivament, d’una persona difunta, motiu pel qual han alertat la policia i l’autoritat judicial.

Posteriorment han procedit a evacuar les dues excursionistes fins a la zona d’Arcalís, on les han deixat ja que estaven il·leses, i han tornat a la zona on era el cos. Un cop s’ha fet l’aixecament del cadàver, els bombers han evacuat el cos fins a l’hospital, per a la pràctica de l’autòpsia.