Societat 07/03/2015

El MoraBanc Andorra es desintegra al tercer quart i perd a la pista del Laboral Kutxa (89-74)

Un tercer quart letal dels bascos ha anul·lat les il·lusions dels de Juan Peñarroya, que havien marxat per davant en el marcador al descans (34-39)

Ara
1 min
Laboral Kutxa - MoraBanc Andorra / EFE

BarcelonaEl MoraBanc Andorra ha caigut derrotat amb claredat a la pista del Laboral Kutxa Baskonia (89-74), malgrat haver començat molt fort. Els homes de Juan Peñarroya han resolt el primer quart amb avantatge (21-22) i fins i tot han aguantat en el segon, per marxar al descans amb un optimista 34-39.

Però la resposta vitoriana ha sigut contundent en el tercer quart (29-11), anul·lant qualsevol opció de sorpresa andorrana. La gestió del marcador per part dels locals, liderats per Fabien Causeur (20 punts, 8 rebots i 28 de valoració) ha acabat de sentenciar.