Societat 24/05/2015

El MoraBanc no aconsegueix acomiadar-se amb victòria en el retorn de Sada (84-74)

El FC Barcelona ha dominat el partit al Palau Blaugrana

Ara
1 min
FC Barcelona - MoraBanc Andorra / EFE

BarcelonaEl Barça ha acomiadat la Lliga regular amb victòria davant el Morabanc Andorra de Víctor Sada i Nathan Jawai, que han tornat a trepitjar la pista barcelonina (84-74). Amb rotacions ràpides en el primer i segon quart, el Barça s’ha trobat còmode a la pintura però no tan encertat des de més enllà dels 6,75m. Els bons percentatges de dos contrastaven amb els triples, però tot i així els de Xavi Pascual manaven en el marcador gràcies al seu joc interior (45-35 al descans).

La segona part ha començat convertint el partit en duel del Barça contra Nathan Jawai. L’exblaugrana ha utilitzat el seu poder físic per liderar els atacs de l’Andorra. Al Barça, però, Doellman ha assumit més protagonisme i ha ajudat a mantenir els avantatges blaugranes (61-46).

Així i després d'un cop d'autoritat local abans d'encarar el tram final del xoc (81-60), el Morabanc ha reaccionat de la mà de Sada i d'un altre exBarça com és Trias i han maquillat notablement el resultat final (84-74). Els homes de Xavi Pascual s'enfrontaran al Fiatc Joventut als 'play-offs' pel títol.