Societat 17/05/2015

El MoraBanc perd davant l'Obradoiro per acomiadar-se de l'afició aquesta temporada (65-74)

Els de casa, penalitzats per un mal tercer quart, gairebé aixequen el marcador en el darrer quart

Efe
1 min
MORABANC ANDORRA - RIO NATURA MONBUS OBRADOIRO / J.D.

Andorra la VellaEl Rio Natura Monbus Obradoiro ha guanyat a la pista del Morabanc Andorra per 65 a 74 en un partit en què cap dels dos equips es jugava res més que el triomf. El MoraBanc s'acomiada així de la seva afició, amb la permanència al sac.

El dinamisme gallec ha trencat ràpidament un bon inici del Morabanc Andorra, que s'havia col·locat 7 a 2 en el marcador però poc després perdria de set punts (10-17). La explosivitat de Waczynski i la fiabilitat de Kleber han fet mals als locals, que han igualat les coses en el segon quart, sobretot ajustant la defensa i fent més difícils les circulacions rivals.

Un triple de Schreiner ha deixat els locals a un sol punt (28-29). Però els de Moncho Fernández, trobant lloc per al triple, han defensat el marcador (36-41) fins al descans. L'Andorra, en canvi, sobrevivia des de dins, amb la valuosa aportació de Jawai en els últims minuts del període.

El Rio Natura ha estat més efectiu que l'Andorra en un tercer quart clau. Al final del període, amb Kleber, Waczynski i Corbacho de trident anotador, els visitants es portaven onze punts d'avantatge (47-58). En el darrer quart, el Morabanc s'ha arribat a situar a cinc punts. Un triple de Stojanovski encara apropava més als andorrans, a tres punts faltant menys de dos minuts (64-67), però la reacció andorrana s'ha quedat mitges i els visitants han guanyat sense patir en els darrers segons.

65 - Andorra (15+21+11+18): Schreiner (3), Stojanovski (5), Betinho (3), Bogdanovic (8), Jawai (8) -inicial- Sada (6), Navarro (8), Bogris (6), Blanch (2), Green (10), Trias (5), Colom (1).

74 - Obradoiro (22+19+17+16): Luz (8), Waczynski (16), Pumprla (2), Kleber (14), Triguero (2) -inicial- Pozas (2), Corbacho (14), Miller (4), Nankivil (0), Giannopoulos (10), Chagoyen (2).

Àrbitres: Cortés, Sánchez Montserrat i Caballero. Eliminats: Triguero (Rio Natura Monbus)