La 8a Mostra de Productes Agrícoles i Artesanals d'Andorra tanca amb un total de 90.000 visitants

Productes andorrans de cinc elaboradors locals han estat els protagonistes de la jornada

La 8a Mostra de Productes Agrícoles i Artesanals d'Andorra s'ha tancat aquest diumenge al migdia amb un total de 90.000 visitants, després de tres dies d'exposició a l'Illa Carlemany. Productes andorrans de cinc elaboradors locals: les cerveses de Cervesa Alpha, les confitures de Casa Gendret, els productes de l'hort ecològics de Can Sona, els cosmètics de Pocions Lluna Nova i la xocolata de Xocland han pogut ser degustats en una acció promocional que tenia com a objectiu donar a conèixer el producte de proximitat.

Durant aquests tres dies han passat pel centre comercial d'Escaldes-Engordany 90.000 persones que ha suposat una plataforma per donar a conèixer el producte autòcton tant als visitants de fora d'Andorra com entre la gent que viu al país.

Dissabte va ser un dels dies de l'any de més afluència a illa Carlemany, han explicat els responsables del centre comercial.
Andreu Imbernon, cap de màrqueting d'illa Carlemany, ha explicat que "a banda de dinamitzar el centre comercial, és una bona manera de donar a conèixer els productes que s'elaboren al país". És "l'altra Andorra", ha reblat.

A més de cervesa artesanal, confitures i melmelades, xocolata, productes agroalimentaris ecològics o cosmètics, entre aquests productes hi ha mels, licors, vins, embotits, carn i productes fets amb llana d'ovelles de ramats d'Andorra. Aquests elaboradors tenen en comú que comercialitzen productes agraris o productes derivats de l'agricultura i que fan a més una producció de caràcter artesanal, i s'agrupen sota la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra, constituïda actualment per 27 productors.

La 8a Mostra de Productes Agrícoles i Artesanals d'Andorra ha estat organitzada pel Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat amb la col·laboració del centre comercial illa Carlemany i de Menja't Andorra.