Mostres de rebuig a la violència

Professors i alumnes de l'UdA palesen la seva "solidaritat amb el poble de Catalunya"

Diversos membres de la Universitat d’Andorra, entre els quals alumnes i professors, han manifestat aquest dilluns la seva “solidaritat amb el poble de Catalunya” i el rebuig als actes violents ocorreguts el diumenge durant les votacions del referèndum que s'havia convocat. D’aquesta manera, s’han reunit a les 12 del migdia al davant de la Universitat d’Andorra per mostrar el seu “compromís amb els respecte als drets humans”.

Aturada de país dimarts 3 d'octubre

Aquesta concentració s'ha sumat a les que s'han succeït arreu de Catalunya aquest dilluns a les 12 del migdia a favor de la democràcia i per condemnar la violència. A la Seu d'Urgell l'acte ha tingut lloc a la plaça dels Oms, on l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha llegit un manifest de rebuig a la repressió viscuda aquest diumenge durant el referèndum. També els treballadors de l'hospital de la Seu, d'Atenció Primària al Pirineu i de la cooperativa que gestiona l'atenció pediàtrica han fet una concentració "contra la greu vulneració de drets i llibertats". Els actes d'aquest dilluns són un preludi a la convocatòria d'aturada de país prevista per aquest dimarts.

De fet, l'ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat que secundarà l'aturada de país d'aquest dimarts 3 d'octubre i que s'han fixat uns serveis mínims d'acord amb els treballadors municipals. Durant la jornada, l'Oficina d'Atenció Ciutadana proporcionarà serveis mínims i els tràmits es podran fer de forma telemàtica.

  • Etiquetes