Música per salvar vides

Unicef ha organitzat per a aquest dijous un concert de Quim Salvat emmarcat en la campanya #CadaVIDAcompta

‘Música és vida’ o el que és el mateix, música per salvar vides. Sota aquest lema Unicef Andorra ha organitzat per a aquest dijous un concert de Quim Salvat que estarà acompanyat dalt l’escenari per Carles Matute i Ishtar Ruiz.

Aquesta actuació solidària tindrà lloc al Hard Rock Cafè, a les 19.30 hores, i s’emmarca en la campanya #CadaVIDAcompta, que l’ONG duu a terme per millorar la supervivència dels nadons. Durant el concert es podrà escoltar la cançó ‘Només tenen por’, que el músic ha donat a Unicef Andorra. Així, els beneficis de la seva venda via plataformes digitals aniran destinats als projectes d’Unicef.

Les entrades per al concert ja es troben a la venda a la web www.morabanc.ad/entrades. Tenen un cost de 10 euros si s’opta per la venda anticipada i 12 euros el dia del concert. També es pot adquirir un passi Or, que inclou el concert i el CD ‘El meu granet de sorra’, a 15 euros en venda anticipada i 18, el dia del concert. També hi ha la possibilitat de col·laborar a la fila zero, amb un donatiu de dos euros amb els quals els donants rebran un enllaç on descarregar la cançó ‘Només tenen por’ i un breu vídeo resum del concert.