Publicitat
Publicitat

Naturlàndia espera un 10% més de visitants aquest estiu

Les reserves a la Borda de Conangle ja arriben al 40% i els nous animals i les activitats proposades han generat interès entre els clients

Naturlàndia està vivint un bon estiu amb un volum important de visites, tot i la tempesta de finals de juliol que va provocar el desbordament del riu d'Aixirivall i va repercutir de forma negativa sobre el parc, com ha reconegut la seva directora comercial, Vicky Grau.

De moment, les xifres són millors que les de l'estiu passat i la previsió és acabar la temporada estiuenca amb un 10% més de visites que el 2014, "si el temps aguanta", segons ha explicat la responsable comercial del parc, Vicky Grau. De fet, l'activitat més forta comença a l'agost, segons Grau. La Borda rural de Conangle ja compta amb un 40% de reserves i amb les pernoctacions d'última hora preveu arribar al 80% d'ocupació. A l'alberg hi ha més disponibilitat, assenyala la responsable comercial, però ja hi ha alguns grups que s'hi quedaran per participar en esdeveniments com 'La Purito'. I és que l'oferta de restauració i allotjament està donant bons resultats al parc i la major part del públic familiar opta pels paquets d'entrada i allotjament amb un o dos dies d'activitats.

Pel que fa a les activitats, la majoria de visitats segueixen preferint la cota 1.600 per gaudir del Tobotronc, l'Air Trekk o els Tubbies, Amb tot, el 90% dels que adquireixen l'entrada única que dóna accés a les activitats de les dues cotes, passen pel parc d'animals. L'interès per aquest parc també és creixent, sobretot després de la incorporació dels dos ossets, els cadells de llop o les marmotes, ha indicat Grau.

Futbol en una bombolla, com a novetat
En els darrers dies s'ha incorporat una nova atracció per a adults. Es tracta del 'Bumper Ball' o partits de futbol en els quals els jugadors estan dins d'una pilota gegant d'aire, com una bombolla.