Naturlandia rep més de 4.600 visitants durant el pont de la Puríssima

El 5% dels tiquets venuts o bescanviats durant aquests dies festius ho han estat a la nova oficina del parc situada a la cota 900

Naturlandia ha rebut un total de 4.678 visitants durant el pont de la Constitució espanyola i la Puríssima. Tal com informen des del camp d'activitats a través d'un comunicat, el dia de major afluència va ser el dissabte, amb 1.697 entrades venudes, seguit del divendres (1.553), el dijous (812) i el diumenge (616). El 5% dels tiquets venuts o bescanviats durant aquest pont festiu ho han estat a la nova oficina del parc situada a la cota 900.

Si bé a l’estiu ja va obrir parcialment, no ha estat fins fa tres setmanes que aquesta nova instal·lació ha començat a funcionar a ple rendiment un cop enllestits la totalitat dels treballs de condicionament de la primera planta. En aquest nou espai s’hi ubiquen els departaments comercial i administratiu, de manera que tant visitants com turoperadors i proveïdors disposen d’un nou punt per adquirir entrades, fer reserves o dur a terme les gestions que desitgin.

L’oficina de la cota 900 és una de les actuacions emmarcades en el pla de dinamització del parc i creació de noves sinergies entre les cotes més altes de Naturlandia i el poble de Sant Julià de Lòria.