Publicitat
Publicitat

Nomenen Quirze Font com a director econòmic i de recursos generals del SAAS

El procés de selecció per a la Direcció assistencial ha quedat desert, després que l’actual director assistencial, el doctor Francesc Aroles, retirés la seva candidatura per motius personals

El Consell Directiu del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha nomenat Quirze Font, com a nou director econòmic i de recursos generals del SAAS. Font era fins ara director econòmic i financer. D’altra banda, el procés de selecció per a la Direcció assistencial ha quedat desert, després que l’actual director assistencial, el doctor Francesc Aroles, retirés la seva candidatura per motius personals. L’altra candidatura presentada no ha obtingut la qualificació necessària.

El SAAS ha informat en un comunicat que aquesta setmana sortirà un edicte per convocar un nou procés de selecció per a la plaça de director assistencial. Mentre no es resolgui la nova contractació, Francesc Aroles, continuarà amb les seves responsabilitats de director assistencial.

D'altra banda, en les properes setmanes es nomenaran els quatre caps de les àrees que engloba la Direcció Econòmica i de recursos generals: Àrea financera i de comptabilitat, Sistemes d’Informació, Atenció a l’Usuari i Recursos Humans.