Nou període de preinscripció per a estudiar a l'UdA

Els tràmits es podran fer fins al 31 de gener per fer tant formacions reglades com continuades

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripció tant per a estudis reglats com a formació continuada. Així, per a estudiants de nou ingrés que vulguin iniciar els seus estudis virtuals al segon semestre del curs 2018-2019, els estudis als quals es pot optar són els bàtxelors en administració d’empreses, en comunicació, en dret, en informàtica i en llengua catalana; els dobles bàtxelor en administració d’empreses i dret; i en informàtica i administració d’empreses i el màster en dret.

D’altra banda, l'UdA també ofereix per al 2019 diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment. Seran el de Constitució i altres fonts del dret d’Andorra; didàctica de la llengua catalana; dret administratiu d’Andorra; dret civil I i II; fiscalitat; instruments financers i patrimoni cultural d’Andorra. 

Pel que fa a les formacions presencials d'extensió universitària, està obert el període de matrícula als cursos d'actualització en instruments financers; en llengua i cultura portugueses; en llengua i cultura xineses; en mediació familiar, i en mediació en dret privat.

La data límit per formalitzar les preinscripcions, tant en el cas dels estudis reglats com pel que fa a la formació continuada, és el 31 de gener.