Publicitat
Publicitat

Nova detenció per violència domèstica

La Policia deté, a més, quatre persones per superar els límits d'alcoholèmia

Nou cas de violència en l'àmbit domèstic amb resultat de detenció. Així, la Policia ha informat que la setmana passada, concretament el dilluns, va detenir un home resident portuguès de 35 anys com a presumpte autor de maltractaments. L'arrest va tenir lloc a Escaldes-Engordany després que la patrulla fos requerida per l'agressió de l'home a la seva parella al domicili particular.

Aquesta és una de les sis detencions dutes a terme per la Policia la setmana passada, entre les quals cal afegir, dissabte, la d'un turista de nacionalitat francesa i 25 anys que accedia al país en un turisme particular amb 2,4 grams de MDMA.

Altres quatre persones van ser detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol. Així, dos dels controls van ser arran de la comissió d'una infracció de circulació i els conductors van donar resultats de 2,01 i 1,72 grams d'alcohol per litre de sang, respectivament. Un altre va ser detingut en un control rutinari després d'haver donat 2,18 i a l'últim, un altre conductor va ser arrestat després d'haver patit, diumenge, un accident amb danys materials, donant 1,55.