Publicitat
Publicitat

Núria Picas, Marc Pinsach o Francesc Solé, els noms forts de l'Ultra Trail 2015

Els organitzadors de l'Andorra Ultra Trail Vallnord han confirmat la presència de la campiona del món d'ultratrail, Núria Picas i el cassanenc, Marc Pinsach, a la Marató dels Cims. Pel que fa al plat fort, la Ronda dels Cims, tornarà a comptar amb la presència de Francesc Solé, guanyador de l'edició 2014 i dos dels segons classificats -ex aequo-, l'andorrà, Carles Rossell i el portuguès Armando Teixeira

Els organitzadors de l'Andorra Ultra Trail Vallnord han confirmat la presència de la campiona del món d'ultratrail, Núria Picas i el cassanenc, Marc Pinsach, a la Marató dels Cims. Pel que fa al plat fort, la Ronda dels Cims, tornarà a comptar amb la presència de Francesc Solé, el català guanyador de l'edició 2014 i els segons classificats -ex aequo-, l'andorrà, Carles Rossell i el portuguès Armando Teixeira. També participaran en aquesta cursa Nerea Martínez, Eugeni Roselló o el mexicà Germán Silva. Fins ara ja s'han inscrit 2.200 corredors procedents de 38 països diferents, el nombre més gran de procedències diferents de la història de l'Ultra Trail.

Falta un mes encara per a la celebració de l'Andorra Ultra Trail Vallnord 2015, però l'organització ja ha confirmat la presència d'altres corredors destacats, com tres corredores andorranes que van fer podi el 2014 a la Marató dels Cims (42.5km i 3.000m D+): Michèle Logde, Yolanda Gomez i Sabrina Solana, que lluitaran contra Picas per la victòria, o l’espanyol i tercer classificat de l’any passat, Diego Marín.

A la prova reina, la Ronda de Cims (170km, i 13.500m D+), l'organització preveu una gran disputa pel podi, ara que s’ha confirmat la presència d’altres corredors destacats com el català Eugeni Rosselló (guanyador de la Spine Race), el mexicà Germán Silva (doble campió de la Marató de Nova York) o el japonès Minehiro Yokogama. En categoria femenina, l’espanyola Nerea Martínez, tercera a l’edició anterior i guanyadora el 2012, tornarà a trepitjar els senders andorrans.

El Mític (112km, 9.700m D+) que també forma part de les Skyrunner® National Series i on encara queden algunes places disponibles, comptarà amb els tercers classificats del 2014, Eduard Barceló, d’Andorra, i l’espanyola Myriam Talens, que repeteixen prova, a més del guanyador del Celestrail el 2014, Jordi Lopez i del francès Julien Jorro.

Pel que fa a la cursa Celestrail, hi participaran, entre altres, el francès Guillaume Beauxis i els germans andorrans Òscar i Marc Casal. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de maig.

De moment hi ha gairebé 2.200 inscrits procedents de 38 països diferents, convertint aquesta setena edició de la prova en la més internacional fins avui.