Publicitat
Publicitat

Núria Tarré deixa la direcció de Grandvalira

Tarré deixa la companyia, que dirigia des del 2012, per incorporar-se al departament de màrqueting del club de futbol Manchester City

Grandvalira ha comunicat aquest divendres que Núria Tarré, directora de Grandvalira-Nevasa des de la temporada 2012-2013, deixa la companyia per iniciar un nou projecte professional a Londres. Segons les fonts consultades, la nova aventura té com a destinació el club de futbol Manchester City, on coincidirà amb el seu anterior company, Ferran Soriano. Tarré s'incorporarà al departament de màrqueting del grup, que a banda del club anglès, gestiona equips de Nova York, Austràlia i el Japó.

El domini esquiable ha informat que, de moment, no ha previst buscar un substitut, de manera que de cara a la temporada 2015-2016, les companyies –Nevasa, Saetde i Ensisa– continuaran amb l'estratègia actual i les decisions operatives del dia dia seguiran sent coordinades, com fins ara, pel Comitè Executiu de Nevasa, format pels executius d'Ensisa, Saetde i Nevasa.

Núria Tarré es va incorporar a Grandvalira la temporada 2012-2013, en substitució de José Blanco, i ha estat al capdavant del domini esquiable durant tres hiverns.

En el comunicat emès, Grandvalira ha volgut agrair a Núria Tarré, que farà efectiva la seva marxa en les properes setmanes, tota la tasca desenvolupada durant aquestes temporades.