Publicitat
Publicitat

"Optimisme" i "valentia" per encarar la temporada

L'equip d'handbol del FC Barcelona es prepara un any més a Encamp on afronten jornades de treball intenses per repetir els èxits de l'any passat

L'equip d'handbol del FC Barcelona es troba aquests dies fent una estada de pretemporada a Encamp on, asseguren, gaudeixen de les instal·lacions però també s'enfronten a un treball intens. "Ens sentim com a casa" i suposa una setmana "per treballar molt, en unes condicions fantàstiques i que ens dóna sort", ha assenyalat el tècnic Xavi Pascual. Igualment, el capità de l'equip, Víctor Tomàs, ha reconegut que és una setmana "molt dura però necessària".

Pascual ha indicat que es preparen "amb optimisme, valentia i jugadors il·lusionats", encara que és difícil superar els registres de la temporada passada i sempre juguen amb el nivell màxim d'exigència. "És complicat, però no vol dir que no hi anem", ha resumit.

Els dos darrers fitxatges, segons Tomàs, aporten moltes capacitats en defensa i en atac.

Encamp va renovar al juny el contracte amb el club per dos anys i l'objectiu és mantenir-lo de cara al futur per aprofitar les sinergies que es creen amb els esdeveniments de l'entitat per promocionar la parròquia, com ha assenyalat el cònsol major d'Encamp, Jordi Mas.