Publicitat
Publicitat

Ordino vol oferir passejades amb carruatge a l'estiu

El recorregut ha de permetre veure els punts més turístics i importants de la parròquia entre els mesos de juliol i setembre

El BOPA d'aquest dimecres recull el concurs convocat pel Comú d'Ordino per adjudicar l'oferta de passejades amb carruatge tirat per cavalls pel poble, Segudet i Santa Bàrbara. El servei començarà l'1 de juliol i acabarà el 13 de setembre amb viatges de 20-25 minuts de les 10 a les 17.30 hores.

La visita, indica el plec de bases, permetrà veure "els punts més turístics i importants de la zona". A més, es demana que el menador ha de ser contractat per l'empresa adjudicatària i aquesta s'ha de fer càrrec de la manutenció i les necessitats dels cavalls. El carruatge haurà de tenir tots els permisos de Govern per fer aquest tipus d'activitat amb viatgers.

Les empreses hauran de presentar una proposta de recorregut i d'indret de càrrega i descàrrega de viatgers. També una única oferta d'explotació per una temporada i una proposta de preu de tiquet per adults i infants per recorregut.