Publicitat
Publicitat

Ordino ja viu l'ambient del Tour

Centenars de veïns i visitants omplen els carrers de la parròquia per gaudir de les activitats prèvies que s'han organitzat durant tot el cap de setmana

Durant tot el cap de setmana, Ordino ha organitzat una àmplia programació d'activitats esportives i culturals per fer que tot el país i els visitants es bolquin amb el pas del Tour de França pel Principat. Així s'ha notat aquest dissabte al matí amb els centenars de ciclistes que han passat per la parròquia de camí a Arcalís, el final de la novena etapa, i molts d'ells han aprofitat per fer un descans a les terrasses d'Ordino.

El punt neuràlgic ha estat ubicat davant l'oficina de turisme, on s'han concentrat una desena d'empreses relacionades amb el món del ciclisme i la nutrició per mostrar a tots els amants de l'esport els seus productes, i en alguns casos deixar-los provar. La responsable de Màrqueting de Viladomat, Marta Palau, s'ha mostrat agraïda amb el Comú per l'oportunitat que ha donat a les empreses perquè puguin aprofitar aquest esdeveniment i mostrar a tots els interessats els seus productes. A més, ha assegurat que hi ha molta gent que s'acosta als estands per preguntar i interessar-se per les bicicletes. El 'village' tindrà lloc dissabte i diumenge entre les deu del matí i les set de la tarda. També aquest dissabte al migdia ha tingut lloc una classe d'exhibició de zumba a l'aire lliure a la qual s'ha unit gran part del públic.

El conseller d'Administració, Comunicació, Dinamització, i Comerç, Xavier Herver, s'ha mostrat satisfet perquè la festa sols ha fet que començar, ja que aquest dissabte a la tarda tindrà lloc una actuació dels castellers d'Andorra conjuntament amb els de Sagrada Família i Sant Feliu de Llobregat, el repte de Xavi Casas de saltar amb bicileta per sobre de persones (que es va posposar per la pluja), també l'actuació de l'Esbart Dansaire Valls del Nord, o una festa nocturna a Arcalís. A més, durant tot el cap de setmana hi ha oberta al públic l'exposició 'Bicis per al Tour'.

Herver està convençut que cal aprofitar la gran quantitat de gent que arrossega un esdeveniment com el Tour de França per dinamitzar la parròquia i fer que els veïns i visitants gaudeixin de l'ambient que ja viu Ordino. També el cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha fet una passejada per les activitats que s'han organitzat aquest dissabte al matí i ha comprovat de primera mà com la gent ha sortit al carrer. Tot i les complicacions amb el trànsit que s'esperen a partir del diumenge al migdia, Mortés ha animat a tothom a bolcar-se amb el Tour i fer el màxim ambient possible per donar una bona imatge del país.