Detingut un resident de 42 anys quan intentava accedir al Principat amb 76 grams de cocaïna

La intervenció policial ha permès la desarticulació d'un important punt de venda de producte estupefaent i no es descarten noves detencions

En el marc de la lluita contra el tràfic d'estupefaents, efectius del cos de policia van detenir dimecres passat un resident de 42 anys quan intentava introduir 76 grams de cocaïna pel punt fronterer del riu Runer, segons han informat aquest diumenge des del cos de seguretat.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 17 hores de dimecres, quan la policia va aturar el vehicle per efectuar uns controls de documentació i estupefaents. Els agents van realitzar una perquisició al cotxe i als afers personals de l'ocupant amb l'ajut d'un gos ensinistrat, que va permetre localitzar sota el seient del conductor un embolcall de plàstic on guardava la droga.

Arran d'aquest fet, la policia va detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de droga tòxica en gran quantitat. El detingut va passar a disposició judicial el passat 8 de novembre. Tal com ha informat la policia, aquesta actuació ha permès la desarticulació d'un important punt de venda de producte estupefaent a Andorra. L'operació encara es manté oberta i no es descarten noves detencions.