Pal Arinsal allarga una hora el tancament els dissabtes

A partir del 3 de març i fins al 7 d'abril obrirà de les 9 a les 18 hores

El primer cap de setmana de març, l’estació de Vallnord-Pal Arinsal estrena un nou horari d’obertura per a les jornades de dissabte, el dia de la setmana en què major afluència es registra a les pistes d’esquí de la Massana. Així, a partir del dia 3 de març i fins al 7 d’abril, els dissabtes l'estació obrirà de les 9 i fins a les 18 hores, de manera que els esquiadors podran aprofitar les hores de llum sense que això repercuteixi en el preu del seu forfet, que es mantindrà com fins a la data. D’aquesta manera, l’estació permetrà als usuaris gaudir d'una hora més a l'estació, amb tots els remuntadors mecànics en funcionament i també les terrasses dels locals de restauració.

Cada dissabte, a partir d’aquest primer cap de setmana de març, els locals de restauració de Pal i d’Arinsal s’adaptaran a l’horari d’obertura dels dominis i, a més, a partir de les 16 hores i fins al tancament, oferiran preus especials en tota la seva oferta.

Precisament, Pal Arinsal afronta el cap de setmana amb la previsió de tenir a disposició dels usuaris la totalitat dels remuntadors mecànics i obrir el 100% de les pistes d’esquí i instal·lacions, a excepció de l’Snowpark d’Arinsal, que aquest cap de setmana es reserva per a la celebració de la Copa Pirineus Freestyle.