Pal Arinsal tindrà un forfet anual només per a les seves pistes

Està totalment desvinculat de l'entrada de Saetde a Arcalís i forma part de l'estratègia comercial, asseguren fonts properes a l'estació

El sector de Pal Arinsal de Vallnord està treballant en un forfet de temporada per a tot l'any, però únicament per poder fer ús de les seves pistes. En l'actualitat hi ha l'opció de comprar el forfet Bike&Ski, que també és per a tot l'any, però que en aquest cas permet accedir també a l'estació d'Arcalís a l'hivern, i dins d'aquesta i en el cas de l'estiu, al telecadira Creusans.

A banda de limitar l'ús del forfet a les estacions massanenques, l'altra gran diferència entre aquest nou producte que llançarà Pal Arinsal i el Bike&Ski és el preu. Aquest segon costa d'entre 386 i 530 euros (en funció de quan es compra i de si es tracta de clients nous o fidels), mentre que el primer estarà situat entorn dels 150 euros per als residents, segons han informat fonts properes a l'estació. 

Aquesta acció està totalment desvinculada de la recent entrada de Saetde a Arcalís, han assegurat fonts de Pal Arinsal, i en cap cas seria una resposta avançada a possibles productes comercials diferenciats que es puguin llençar des de l'estació ordinenca. Forma part, han informat, de l'estratègia comercial i de la política de preus del sector. Era un producte que faltava i que el client demanava, han assegurat.

El nou forfet de temporada per a tot l'any és el primer que oferirà als clients esquiar només a un dels dos sectors de Vallnord. Però parlant de forfets en general, ja existeix aquesta possibilitat. Es poden comprar forfets de dies únicament per accedir a Arcalís, o a Pal Arinsal.