Publicitat
Publicitat

Pas endavant per fer realitat l'edifici 'The Cloud'

Aquest dimecres s'ha obert el concurs per a adjudicar l'assessorament i l'assistència tècnica per al projecte

Aquest dimecres s'ha publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) l'edicte del concurs nacional ordinari per a l'adjudicació del contracte d'assessorament i assistència tècnica per al projecte 'Reforma i ampliació del conjunt d'edificis d'Andorra Telecom i antiga caserna de bombers d'Andorra la Vella'. Les empreses, exclusivament andorranes, interessades en aquesta primera part del projecte tenen fins al dia 18 de juny a les 12 hores per presentar les seves ofertes. L'obertura d'aquest concurs és el primer pas per fer realitat l'edifici 'The Cloud', un projecte que es va presentar el passat mes de desembre, de catorze plantes i inspirat en el núvol digital.

Andorra Telecom ofereix el plec de bases en format electrònic, que ja es pot demanar a l'adreça Gr_Gestors_Compres@andorratelecom.ad. Pel que fa a les propostes, s'han de presentar en sobre tancat i lacrat a l'àrea de Compres d'Andorra Telecom, a la central de Santa Coloma. L'obertura dels sobres es farà a la planta baixa d'aquest mateix edifici del Servei de Telecomunicacions d'Andorra, el 25 de juny del 2015, a les 10.45 hores.

El projecte guanyador del concurs d'idees inicial va ser un edifici de 11.200 metres quadrats útils, de vidre, i amb catorze pisos d'alçària, de l'arquitecte Gerard Arias. Amb el nom de 'The Cloud', i un cost estimat d'entre 25 i 30 milions d'euros, es podria inaugurar l'espai el 2018. Al seu interior, s'hi distribuiran espais destinats a diferents usos: l'oficina comercial, un parc empresarial i tecnològic i una part cultural, comercial i de restauració.