Petita explosió en un taller mecànic de Santa Coloma

L'incendi no ha provocat ferits ni importants danys materials gràcies a la ràpida actuació dels bombers

Els bombers han extingit, aquest dimarts a la tarda, un incendi que s'ha produït a l'interior d'un taller mecànic situat al carrer del Cedre de Santa Coloma, al costat del centre sociosanitari El Cedre. El succés ha tingut lloc per una vaporització d'uns líquids inflamables a l'interior de la cabina de pintura de la planxisteria que, per culpa d'alguna espurna, ha produït una deflagració, segons ha explicat el cap de guàrdia dels bombers.

La flamarada s'ha propagat per la part superior de la cabina i ha cremat diversos filtres que han provocat molt de fum negre. La ràpida actuació dels bombers, tenint en compte que la caserna es troba molt a prop del lloc dels fets, ha evitat que l'incendi creixés i s'ha pogut extingir ràpidament, en tan sols 10 minuts.

L'incendi no ha provocat danys importants en l'establiment, i tampoc ha malmès cap vehicle. Dos treballadors del taller han inhalat fums però finalment no ha estat necessari traslladar-los a l'hospital. Tot i que no ha calgut evacuar cap veí, els bombers han demanat al Cedre que tanqués totes les finestres per evitar que el fum pogués afectar-los.

L'avís s'ha donat al voltant de les 18.45 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat les quatre dotacions de la caserna de bombers de Santa Coloma, a més d'efectius de la policia.