Pintades de "BPA, Bang!, Bang" a l'oficina de la plaça Rebés

Al local de la BPA es podien llegir aquest dissabte al matí unes pintades vermelles. La Policia no ha informat de cap denúncia encara, però uns operaris han procedit a la neteja

A l'oficina de la Banca Privada d'Andorra de la cantonada de la plaça Rebés amb l'avinguda Meritxell han aparegut aquest dissabte al matí unes pintades de protesta en color vermell que ocupaven tot el vidre d'una de les façanes del local i on es podia llegir "BPA, Bang!, Bang". Alguns dels testimonis han assegurat que la Policia s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per comprovar la situació aquest mateix dissabte al matí.

Posteriorment, poc abans de les 13 hores, uns operaris que no s'han volgut identificar, han procedit a netejar la pintada, per després reunir-se dins de l'oficina, tancada al públic aquest dissabte dia de la Constitució.

Fonts de la Policia han assegurat que si es denuncien els fets -extrem que no podien confirmar aquest dissabte al migdia- s'engegarà una investigació per trobar-ne els reponsables.