Piqué negocia la compra de l'FC Andorra

Les converses entre les parts estan molt avançades

L’empresa Kosmos Holding, del futbolista de l’FC Barcelona Gerard Piqué, i segons algunes fonts de jugadors del club també els germans Cierco, estan negociant la compra de l’FC Andorra. Les converses, segons les fonts consultades, estan molt avançades i sembla que ara com ara l’únic escull perquè l’operació es tanqui és que el Consell General aprovi la llei de l’esport, que ha de permetre que empreses de fora puguin participar en equips que disputin competicions estrangeres. El central, de fet, no s'ha entrenat amb l'equip aquest dimecres al matí, amb permís de l'entrenador, Ernesto Valverde. 

Piqué i els Cierco no són, segons les mateixes fonts consultades, els únics que s’han interessat per la compra de l’FC Andorra. Així, sembla que hi va haver interès del RCD Espanyol i el també jugador de l’FC Barcelona Ivan Rakitic, ara fa un temps, i que fins i tot hi va haver contactes amb el Govern.

El mateix entrenador de l’FC Andorra, Richard Imbernón, va reunir els jugadors aquest dimarts per comentar-los que hi havia rumors sobre una possible venda del club, tot i que no va comentar cap nom. De totes maneres, tal com ell mateix ha confirmat, els va dir que continuarà “amb la mateixa il·lusió” que fins ara tot i no saber quin serà el destí final del club o si ell continuarà com a entrenador. De fet, sembla que l’entrada de nous inversors podria fer que el club, que ara competeix a Primera Catalana, aspirés a competir en una categoria més alta, amb la qual cosa això podria implicar un canvi d’entrenador i també de jugadors. Ara com ara el deute del club és de 200.000 euros, una quantitat que els nous inversors podrien assumir.

En un breu comunicat, el club ni afirma ni desmenteix i es limita a indicar que manté contactes amb diferents grups inversors per millorar la situació econòmica de l'entitat, i que per tant no hi ha res tancat d'una decisió que correspon als socis.