Publicitat
Publicitat

El Poblet de Nadal fa lluir Andorra la Vella com la "capital de les il·lusions"

La corporació comunal ha inaugurat el Poblet de Nadal que oferirà més d'un centenar d'activitats fins el 6 de gener

Andorra la Vella ja llueix com la “capital de les il·lusions” amb l'enllumenat de Nadal i amb més d'un centenar d'activitats que conformen el Poblet de Nadal, i que s'han posat en marxa aquest dijous a la tarda. La corporació comunal, acompanyada pels menairons que protagonitzen la història, ha passejat aquesta tarda pels principals punts del Poblet i s'han mostrat molt satisfets amb els resultats. La cònsol major, Conxita Marsol, ha explicat que es tracta d'un canvi important que “Andorra la Vella mereixia”, i està convençuda que el pont de la Puríssima suposarà una entrada important de vehicles que farà que els visitants puguin gaudir d'un atractiu més al país. A més, ha afegit que “Andorra està de moda i seguirem estant-ho perquè ens estem reinventant i ficant coses que atreguin més el ciutadà”.

Un dels moments més destacats de l'acte d'inauguració ha estat l'espectacle 'Floten tecles' protagonitzat per David Moreno, un artista que ha tocat el piano suspès en l'aire, i que ha precedit l'encesa del tradicional arbre de Nadal de la plaça de la Rotonda. El cònsol menor, Marc Pons, està convençut que “som un destí turístic dels més importants al Nadal, i ens volem consolidar”.

Els cònsols han recordat que el pressupost del Poblet de Nadal és d'uns 300.000 euros, a part dels 130.000 euros de l'enllumenat, més les activitats nadalenques programades pel departament de Promoció Econòmica.